Home

A Játékok összekötik a generációkat!

Játékok KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK EGYARÁNT!

Legyél akár az X esetleg az Y vagy talán a Z generáció tagja, gyere és csatlakozz!

Projektek

  • All
  • Szerepjáték
  • Twitch
  • Vampire

Rólam

Sziasztok! A Nevem FOXYZ  X-generációs gamer, aki a tárcsázós internetet szívta magába anyatejként!  

Ahogy mostanában szoktam mindenkinek mondani: “mindennel is foglalkozom..” Elsősorban Apa vagyok, másodsorban munkavállaló , harmadrészben vállalkozó! 

A játékok nagyban meghatározták az életem a kezdetektől. Ismerem ugyanúgy a csattogós falepke fogalmát a csengőzést.. mint a mostani játékok nagy részét,  legyen szó akár a legújabb videojátékokról  vagy éppen bármelyik társasjátékról, hiszen egy ilyen webáruházban ügyködöm. A szerepjáték fogalma 14 évesen hódította meg agytekervényeimet, azóta is rendszeresen mesélek “lassan 3 évtizede”  illetve kivételes alkalmakkor játszom is!          

Alapvető mottóm:  A játékok összehozzák az embereket, legyen bármelyik generáció tagja!  Illetve nem csak összehozzák, de a játékok által alapvetően közelebb is kerülünk egymáshoz! 

Mostanában a Twitch  hódította  meg az életem, ami abszolúte  baráti kezdeményezésre indult, de csúnyán elvesztem benne! Rettenetesen megkedveltem, ahogy játék közben megpróbálunk közös hangot  teremteni, akár magáról a játékról vagy éppen bármilyen aktuális témáról és az esetleges felmerülő gondokat azonnal megtudjuk vitatni,beszélni! 

Lentebb a link, ha neked is lenne kedved csatlakozni!