Brujah klán

Brujah klán

A Brujah klán – Ahogy felénk mondják a “csendes” második – Tengeri, folyami szállítmányozás, Dokkok, klubok, Külső London és a fegyverkereskedelem.,szakszervezetek. ahova elér a kezük..és kitudja még hova?

Leah

Torporba lévő Öreg..még a Vikingek idejéből.. Öreg, remélem ezt hallod? ..Egyszer Don Cerro az Ő nevében beszélt.. hogy akkor ébren volt -e? Fogalmam sincs.. Mint arról sem, hogy mit tudhat és mit akar..ha egyszer felkel..

Don Cerro

Volt ítélethozó, Tiszteletbeli kamarilla tag.. Igazi úriember.. rengeteg kapcsolattal a magasabb körökbe is.. ne húzz vele ujjat!

Theo Bell

Don Cerro gyermeke, Brujah Archon..Úgy tudom Amerikában van, de néha itt is feltűnik.. Jó arc.. A Szabbat azonban nem így gondolja..

Aeron Makkena

Igaz, hogy a vérben nem a legöregebb, mégis Ő ül a Promigéni székben.. Talán mert királynak született! Ne tévesszen meg a szegecses bőrkabát, tudd hogy kivel beszélsz!

Shizuo Miyake

Japán pengeművész Don Cerro Mentoráltja.. Rettenetesen nyugodt.. Furcsa egy Brujahtól.. Azok a bonszaiok pedig amiket évek óta nevel..hidd el nem tudod elképzelni!

Sarah Cooper

A fegyverkereskedelem agya és intézője.. ha valami kell Őt keresd! Állítólag Theo Bell mentoráltja.. ez azonban nem megerősített tény.. Intelligens és veszélyes.

Dylan Vincent

Sarah jobb keze.. Precíz, profi..megbízható.. Amire egyszer a szavát adja azt betartja! Jó ajánlólevél nem is kell több!

Jay Ford

A püspök- Ha nem tudnám, hogy Brujah rögtön Malkávot kiáltanék,,Zavarodott elme..de olyan dolgokat tud.. amit ha valaki sikeresen kihámoz mondandójából azzal csak is gazdagabb lehet.. Óvakodj tőle mindenesetre..

Billy Burke

Sarah gyermeke. Igazi “öklelő” bika.. Nagyhangú, nagyszájú és nem ijed meg semmitől..

Sir William Guilford

A Külső Londoni Úr.. az örökölt várával egyetemben..Hallottál már a Templomosokról? Ő az egyik örökösük.. Ne kérdezd, kamu szerintem az egész.. Kimért arisztokrata.. és távolság tartó..mintha valamit féltene vagy titkolna.

Oscar Taylor

Tom Stanly gyermeke. A kártyák szerelmese.. Ha inni és zsugázni lenne kedved Ő biztos tuti benne van.. Akárcsak abba a motoros bandában amit atyja vezet!

Jonas Möller

Tom Stanly Mentoráltja.. Nagyon jó arc.. Mindenkivel szót ért.. Kifejezetten kurva gyors.. Amúgy durván adrenalin függő.. szereti a veszélyes helyzeteket nem tér ki egyik elől sem..

Tom Stanley

A Motoros bana feje. Don Cerro mentoráltja.. Mély dörmögő hang jellemzi, amire hidd el figyelsz minden esetben! Amúgy szakasztott olyan ha Vele beszélsz mintha a Donnal beszélnél!

Eliott Law

A Brujah klán egyes számú végrehajtója.. Alapvetően csöndes.. de ha parancsba kap valamit az végrehajtja mindenáron.. Van hírneve az utcákon..

John Kerr

A Brujah klán kettes számú végrehajtója .. egy szadista állat.. a legmocskosabb ügyeknél az Ő neve jön szóba mindig.. bármit végrehajt.. ne baszd fel, könnyen pöccen..

Dylan Hardy

Oscar taylor mentoráltja. Talán a legfiatalabb Brujah. Bulik, haverok, fanta.. Imádja az emberek társaságát.. Ők is őt! Ha buliban akarsz pörögni Ő megmondja, hogy aznap hova menj..

Sony

Dylan Vincent gyermeke.. Kis parkour bandájával “monkeys” 20-30 fő, bárhol találkozhatsz a városban..Ha valakit meg kell figyelni roppant jó választás Sony.. Kicsit affektál.. de megteheti..hiszen vámpír..a többiek nem is sejtik róla..de hidd el Te sem fogod!

Gracie Holmes

Sarah Mentoráltja.. A szállító! Apám, ha az a kérdésed, hogy ki a legjobb sofőr a városban Öregtől a Fiatalig mindenki Gracie nevét fogja mondani..ez tuti! Nem mellesleg úgy ismeri a várost mint Te a tenyered!

Jean Pierre Barratier

Nemrég érkezett a városba és máris összerúgta a port a városi vezetéssel! Állítólag sokan kívánják megkeseríteni az életét!