Gangrel klán

Gangrel klán

A Gangrel klán vagy ahogy mi felénk mondják A Seriff és Bandája.. Parkok, terek, utcák, rockkocsmák ahol meglehet őket találni.. néha még London kívül is.. Vigyáznak a rendre …foggal és körömmel..Tudtad, hogy van köztük nem egy volt Szabbat tag is? Na jó elárulom majdnem fele fele arányban vannak.. most az a kérdés, hogy ez, hogy lehet? Elárulom a titkot! A Seriffnek nagyon nagyon jó a rábeszélő képessége!

Sir Arthur Halesworth

A Sheriff – Akkora mint egy ház.. Egy újdonsült a városba érkezett vámpír a méretei miatt Vérfarkasnak vélte.. gondolhatod mi történt..azóta se látták szegénykét! Határozott, nem sokat beszél azzal akit nem kedvel.. akit kedvel azért a tűzbe is bemenne.. hidd el nekem!

Riley Franklin

Ha nem találod a seriffet akkor vele beszélj.. Ő a Seriff jobb keze.. Csak a szemeibe hosszan ne nézz, mert könnyedén elveszel..

Mia Weigall

Igazi férfifaló nősténypárduc.. provokatív igazi vadkanca….A Bulikban neki van a legnagyobb hangja..

Katherin Atkins

A Metál lady.. Ne pogozz vele mert alul maradsz.. Kicsi a lányka de annál veszélyesebb…meg az atyját sem szeretnéd megismerni.. nem mondtam, hogy a seriff az?

Sir Edward Collin Boswell

 Mint egy igazi angol Úr.. kicsit kilóg a sorból, na jó… nagyon! Abban az esetben ha nem lenne az aki, akkor már a Ventruek rég beölelték volna a tudásáért és kapcsolataiért.. Hogy miért nem ölelték be? Nem látod, hogy ez egy.. Cigány?

Gabriel Carroll

Ne kötekedj mert nagyon könnyen dühbe gurul.. Akár egy kibebaszott Brujah.. de hidd el tuti nem az! Ámbár a Szabbatban ezt honnan is tudhatnák igaz? Hupsz már csak négyet kell találnod.

Charlotte Taylor

Gangrel létére gyönyörű teremtés.. csak azok a furcsa leopárd tetoválások ne lennének rajta.. amúgy hihetetlen jó fej.. akarom mondani.. nagyon nagyon jó beszélgető partner..

Barsad

Igazi zakkant katona.. mindene a fegyver.. mesterlövész.. arra az esetekre, ha valakit messziről kéne kiiktatni.. Amúgy mindig van valami félkegyelmű mosoly az arcán.. 

Aaliyah Vaughan

A csoport Alfa nősténye. Kiráz tőle a hideg! .Én mondom neked inkább akkor a Seriff! Soha nem tudhatod mikor van mögötted.. furcsa dolgokat tud művelni.. Amúgy nagyon kedveli Katherin-t a seriff gyermekét.. ha ezek buliznak valahol ott tuti a Metál szól!

Adam Carey

A csapat semmitmondóbb figurája.. viszont bölcs.. az pedig intelligenciával jár és egy csomó felhalmozott tudással.. ha valamiben elakadsz Ő a Te embered..

Harrison Simmons

Igazi Carpe Diem “élj a mának arc” hihetetlen jó fej a csapat vidám oldala.. Soha de soha nem felejted el azt amikor nevet!