Malkáv klán

Malkáv klán

A Malkáv klán. – Az Örültek – Nem érted, mert nem értheted, amit Ők értenek! Elég sokan vannak és bárhol felbukkanhatnak a Városon belül. Alapvetően csak hölgyekből áll a Klán és Annett Eichmann-t tekintik az anyjuknak.. Mondjuk úgy, hogy minden szál Őhozzá vezet! Nem nem! Egyik sem a gyermeke! 

Annett Eichmann

A lotyó – Öreg Vámpír állítólag réges régen a legősibb szakmát űzte.. Jós és hihetetlenül intelligens “szereti a drámát” olvasni, írni, játszani.. Amúgy teljesen közvetlen típus!

Yoshi Sips

A svéd elmegyógyintézetből..hadar, rángatózik, és furcsa vizuális kreálmányai vannak.. tuti nem fogod érteni se a beszédét se festményeit, rajzolatait hacsak nem vagy Te is MalkáV!

Noëmie Westmaas

Teljesen zakkant filmkedvelő .. nem mellesleg hihetetlen zseni színész.. általában a mozik környékén található meg,..

Natasha Dawson

Szomorú kisírt szemek. .tömeges öngyilkossági kísérletek.. totális mély depresszió.. vagy éppen az ellenkezője.. amúgy autista és hihetetlen dolgokat tud csinálni a számokkal..

Mladenka Varga

Divat provokátor.. és élvezi. .fergeteges ruha költemények és impozáns ruhatár.. nem mellesleg gazdag.. jó beszélgető partner ha elismerik és nem megjátsszák, hogy milyen jól áll rajta a ruha..

Matilda Huppé - Richard D' Aoust.

Meghasadt személyiség egyik nap ez .. másik nap az.. ha megtanulod a rendszert tudhatod, hogy aznap kivel beszélsz.. Matilda jó szívű ápolónő.. Richard otromba és goromba taxisofőr..

Florence

A látás sérült . szellemlátó.. Ha nem lenne Malkáv mondanám okkultista kérdésekben keresd fel, de úgysem mond semmit vagy nehezen, az is adott esetben értelmezhetetlen..

Lilian Boland

A legdurvább Hedonista partik megálmodója.. felfokozott élvezetek.. aztán pedig a mély üres csönd.. nem biztos, hogy pont ez kell neked!

Laura Stanley

Gyermeki kíváncsiság.. lekaparhatatlanság..nagyon durva személy függőség jellemzi.. olyan mintha egy gyerekkel beszélgetnél.. de furcsa dolgokat is lát..

Johanne Rassmusen

Az éjszaka hírnöke.. sok mindent lát és tud.. rólad is ..sőt olyan dolgokat is amiről nem is tudtál.. megkéri az árát ha hozzá fordulsz.. már az előlegnél többen elbuktak!

Brenda Silva Lima

Összevarrt száj, tetoválások.. önsanyargatás.. fájdalom mindenhol.. az tölti ki a mindennapjait.. vagy magán vagy másokon..