Nospheratu klán

Nospheratu klán

A Nosferatu klán – A föld alattiak.. Na jó ez teljesen nem igaz.. mert azért enni is kell néha..meg van akinek csak fenti “alma” van.. Egy biztos az egész London alatti terület az övék.. ezt kiharcolták maguknak.. Ne feled a titkokat ott őrzik!

Godefroy Bisot

Ha őt keresed akkor a Temple Church-ben keresd. Talán az egyik legravaszabb és legvadabb Nosferatu..de tuti, hogy egy csomó mindent tud.. főleg a templomosokról..

Violet Mary

Régen apáca volt ha hinni lehet a mendemondáknak.. Nála vélhetőleg senki sem ismeri jobban a régi épületeket.. Alapvetően kedves , nyugodt , szemlélődő típus..

Spencer Vincent

Kemény kötésű rocker szépfiú “volt”.. Elég “friss” a Klánban és Ő az egyik aki kifejezetten a fenti légkört kedveli.. Amúgy elég modern pont emiatt.. érződik a beszédén és mindenén is.. van még mit fejlesztenie..

Joe Wall

A Big Ben ben keresd ha dolgod adódik vele.. A Londoni Parlament “titkos történésze”.. Mindent tud ami ott elhangzott valaha.. Nem adja csak úgy az információt szívességért szívesség jár.. tartja a mondás!

Harold Tanner

A Londoni “igazi könyvtáros” akarom mondani aki a vértestvérek történetét tartja számon.. Azt mondják egyidős Londonnal.. Kifejezetten barátságos a kinézete ellenére.. de nem pletykál..csak a kész és biztos tényeket adja vagy inkább meg sem szólal.. már ha egyszer sikerül vele üzletet kötni..

Harley Moran

Örült pszichopata – eltűnt halandók a nyájból..azok felvett személyisége.. lehet, hogy a legjobb színész de Én mondom neked veszedelmes egy bestia.. Azonban, ha valakit el kell tüntetni,az egyik legjobb szakember az Assamiták után..

Dylan Shaw

Harold Tanner gyermeke. A kopó.. Bármit begyűjt vagy megszerez amit atyja utasításba add neki.. nincs lezárt ajtó.. biztonságos széf., mágikus csapda.. hogy hogyan csinálja senki sem tudja..

Alex Holden

A Nosferatu Klán Primogénje.. Tuti, hogy nem akárki, annak mutatja magát akinek csak akarja..és még a sajátjai is félve mondják ki a nevét.. Tartanak tőle akkor Te miért is ne tennéd?

Alexander Bibi

A királyi Család “Titkos történésze” akárcsak Joe Wall. Mindent tud ami ott elhangzott valaha. Rettenetesen illem tudó és Intelligens. Látszik, hogy nem akárki volt életében.. erről azonban mélyen hallgat..

Az ismeretlen

Állítólagosan az államokból érkezett nem is olyan régen az 1940 évek elején.. Ha valamit meg kell bütykölni és elakadtál vagy valami új korszakalkotó találmányon töröd a fejed és elakadtál ne habozz keresd fel őt.. meglátod hamarosan barátok lesztek..

Declan Stephenson

A legjobb ügyvéd a városban.. Amúgy nem mellesleg az egyik legravaszabb hárpia az Eliziumokban.. Vigyázz ne bosszantsd fel, mert kicsinál..

Billy Blake

Volt rabszolga.. most a “Koldus maffia” feje.. Mindenkiről tud valami kis infó morzsát..maga is az utcákat járja.. Abban az esetben, ha találkozni akarsz vele minden éjfélkor a Tower Bridge “gyilokjáróján” megtalálod.. Nyers és őszinte..

Adam Wish

A város egyik ostorozója.. Vad és kegyetlen.. Élvezi amit csinál.. nagyon nagyon színpadias.. Mindig jó a belépője..szereti a szemtől szembeni harcokat.. pökhendi de sok mindent látott már.. nem nagyon lehet meglepni..

Amy Richardson

A város másik ostorozója.. A Pók.. Előbb utóbb a hálójába akadsz.. Nincs olyan hely ahol ne mászna fel, ne férne be.. Mivel nem szeret két lábon járni jellemzően kóbor kutya képében járja a várost.. Nem sok mindent fogsz megtudni tőle mivel néma.. Az elméjét pedig valami köd veszi körül.. Csendes és végzetes.. Violet Mary Mentoráltja..