Ravnos klán

Ravnos klán

A Ravnos klán – A szórakoztatók ahogy felénk mondják.. Kivételesen a Ravnosok Londonban csoportba tömörülnek.. cserébe nincsenek sokan.. Hogy hol találod meg őket? Az összes Cirkusz az övék! Valamelyikben biztos.. Bármit elintéznek, ha megfelelő díjat ajánlasz nekik! 

Ujváry Darda

Megmerem kockáztatni, hogy a legdögösebb vértestvér mind közül.. pedig nem egy mai darab, ha érted amire gondolok.. nem egy vámpírról tudok.. akikből régi érzéseket tudót kicsikarni..vigyázz Te el ne vessz.. Amúgy Ő a góré közöttük!

Andrii Paclt

Darda jobb keze.. jellemzően Vele beszél, üzletelsz bármiről is legyen szó.. Hatalmas arc, laza és nagyon jó a humora is..nem sértően sohasem.. Tudja, hol a helye, de ha Te mentél hozzá kérni akkor már előnyben van nem igaz?

Giano Boekhorst

Ő a Ravnos klán kemény magja egy személyben.. Olasz származása révén megvannak a kapcsolatai is a “családhoz” .. A Giovanni és Ravnos klán összekötője.. Csak, hogy mindenki jól járjon.. Kimért és magabiztos, nem ijed meg a saját árnyékától ha arra gondoltál..

Vojtech Rataj és Petra Gottvaldová

Lengyel származású testvérek.. így is úgy is.. Ők a cirkusz hálózat megálmodói.. Művészek! Ezt még a Toreadorok is elismerik.. Felettébb vidám természetűek..