Setita klán

Setita klán

A Setita Klán – A gyűlöletesek– Gettók, nyomornegyedek..Azt gondoltad Londonban nincsenek olyanok?.ahol a többiek nem érdekeltek és még két helyszín: British Museum, One Canada Square a hatalmat és a gazdagságot mutatva..

AZ ÉLŐ ISTEN

-A British Museum alatt.. hogy mivel vette rá Mithrast sok sok sok évvel ezelőtt, hogy beléphessen a városba nem tudni, de nagy valószínűség szerint köze lehet a Tremerekhez. . Ősi és ezt mindenki tudja és tiszteletbe tartja!

Lord George Edward Stanhope Molyneux Herbert, Earl of Carnarvon

– Az Élő isten jobb keze. One Canada Square torony legfelső emeletéről intézi a dolgait.. Mondhatni onnan rálát az egész városra..

Raha Isar Maroun

-London Keleti része az övé.. Ő irányítja ott a mocskos dolgokat.. Jó üzleti partner..

Zuhair Majd al Din Rahal

– London Nyugati része az övé. Ő irányítja ott a mocskos dolgokat.. Kifejezetten ravasz és durva üzleti partner..

Radhiya Sana Sarraf

London Északi részéért felelős, Ő irányítja ott a dolgokat.. Szereti a csecsebecséket és ha ajándékot visznek neki.. cserébe.. na mit gondolsz?

Nuha Jala Ganem

Azt állítják, hogy a világon valaha élt legszebb Nő.. Senki nem látta még a fátylát levenni.. viszont a szemei .. már azok megbabonáznak.. Senki nem tudja, hogy mit csinál és mi a dolga.. ez benne a legfrusztrálóbb..

'Ikrimah Nadim Mifsud

Dél London az Ő területe.. ha ott a Setitákkal akarsz üzletelni! Talán a legközlékenyebb.. de vigyázz pont lehet ez a legnagyobb csapda.. tény mindent eltud intézni!

Halim Bey

A Setita klán régiség kereskedője.. Minden az Ő kezén keresztül megy át.. Sok mindent látott már.. és megtudja mondani ha valami rendkívül értékes vagy különleges.

Azza Hubab Said

Szerető, orgyilkos, veszélyes.. ő a végső megoldás a Setitáknál .. amúgy nem mellesleg vágyakat tud ébreszteni a nem emberi szívekben is.. hogy hogy azt kérdezd meg tőle!