Toreador klán

Toreador klán

A Toreadorok- A rózsák- Múzeumok, színházak, Eliziumok, kabarék, Szórakozóhelye k ahol megtalálod Őket.. Mindegyik valamiben kivételes és művészi.. Erős klán annak ellenére, hogy látszólag alig irányítanak valamit..

Thomas Clark

A Toredor Primogén.. Talán a legerősebb két lábon járó vámpír a városban.. Hatalmas birtok lovakkal, elkápráztató bálok ugyanott és halálos viadalok egy egy sértés után.. Hírhedt pengeművész.. párbajhős. Ő az illem és az arisztokrácia mintapéldánya..

Maddison Sheppard

Laza bulikba járó ifjú.. Ahol megjelenik felpörög a hangulat.. Kiváló modern kori táncos..

Luminita

A hold szerelmese! Ahogy az fogy úgy haldoklik Ő is.. hihetetlen jó színész.. kellemes beszélgető partner ha Telihold van.. A többit inkább hagyjuk..

Laura W. Davis

Balett művész és intellektuális társalkodó..rengeteg mindenről halott már amiről egy ember már hallhatott! Vámpíroknak is tud meglepetést okozni.

Julieta Alves Fernandes

A Szerelem hírnöke.. Bárkibe szerelmes tud lenni pillanatok alatt.. vagy a lelkedbe vagy a szemedbe .. bármibe.. mindenkibe megtalálja a szépet.. azt mondják a Nosferátuk kifejezetten kedvelik..

Ellie Hodgson

Római kor imádó .. mindent tud abból az időkből.. legalább is ezt állítja magáról.. Lehet benne valami.. Mithras..egyszer megtapsolta és felmagasztalta az előadását..

Eliott Vancamp

Régész professzor az Okkultizmus legavatottabb szakértője és nem mellesleg Vámbéry Ármin Mentoráltja.. Sok Sötét titkot tud.. ebben biztos lehetsz.. A birtokát mesze kerüld!

Jayden Brooks

A titkok tudója..bármikor amikor elakadsz valamiben Ő a Te embered.. Megkéri az árát de biztos lehetsz benne, hogy ha kifizeted megtudod az igazságot..

Demi J. Morris

 A legfiatalabb Vámpír a városban.. Thomas Clark szerelem gyereke.. gyönyörű mint semmi más.. kissé még félénk..

Gregory Stamps

Színész és Hárpia egyedüli férfiként.. Olyan akár egy Vipera.. beléd mar bárhol ha úgy akarja.. és az fájni fog hidd el!

Hollie Wong

Az élvezet hírnöke! Ha egy olyan dologra vágysz amit már úgy véled elfeledtél Ő a Te embered.. Még a vámpíroknak is tud olyat mutatni.. Megválogatja a partnereit..

Jodie Potter

Zongora művész és Hárpia.. Utóbbi státuszát nem olyan régen kapta.. de ennek ellenére tudja mit csinál..

Alexandra Parsons

Performance- meglepő dolgokat, meglepő helyeken ez a mottója.. Számtalanszor elismerést váltott ki darabjaival a vértestvérekben.. Elég ritkán van azonban előadása..

Charlie Newman

 Régiség szakértő..A Múzeumok felügyelője.. sok minden már átment a kezén.. hihetetlen dolgokat tud.. igazi tudós ember..