Ventrue klán

Ventrue klán

A Ventrue Klán – A sokak és gazdagok valamint az irányítók! – Kell bármit is magyaráznom, hogy mindenből a legjobb az övék? Belső London legdrágább üzletei, szállodái, klubjai, a bankok a Tőzsde. Ők az Elit és a város irányítói.. Másképp hogyan is lehetne, ha a város Ura egy Ventrue Matuzsálem? Mithras.. 

Lady Anne Bowesley

London Udvarmestere, Mithras pártfogoltja, kedvence.. Kell ennél több?

Ridgewell Hawks

Talán a leggazdagabb Ventrue a városban.. A Tőzsde alá tartozik.. Így az ipar és minden más is.. legalább is ő mozdítja meg a szálakat ha arra parancsot kap.

Victoria Douglas

A Douglas cég alapítója és azon kívül még pár másiké is..Olay.. Minőségi ruhák, Illat és megjelenés.. Amúgy az egyik legmenőbb hárpia az eliziumokban..Rettentő jó beszélget partner..

Valerius

 Lady Anne Bowesley atyja, volt Udvarmester.. Messzire elér a keze még most is.. Kellemes beszélgető partner sok mindent látott egy igazi úr!

Sir Ryan Ashton

 Lady Anne Bowesley egyik gyermeke szép és intelligens akárcsak öcsse, kimért és udvarias..Lady Anne jobbján látható..

Sir Michael Dawson

Lady Anne Bowesley másik gyermeke szép és intelligens akárcsak bátyja, kimért és udvarias..Lady Anne balján látható..

Katherine Young

A madarak királynője.. Rendkívül elragadó teremtés..a birtoka pedig kifejezetten meseszerű..Szeret kacérkodni.. sok mindenről tud amiről nem is sejtenéd.. Alapvetően csak a magasabb réteggel érintkezik még a vértestvér társadalomban is..

Owe Lyons

Elisabeth Fabre gyermeke ír származással.. Öltönyös Brutális megoldó ember.. Nem sokat beszél.. lényegre törő akkor is..

Lord Alan Dowling

A Város sztárja.. Lady Anne Mentoráltja, Michaela a New Yorki Herceg gyermeke.. Brit királyi vérből.. Lázadó és megmondó típus..

Nagy Emilné dr. Göllner Mária

Ventrue Kelet Európából történész és Irodalmár. Mentoráltja Eliott Vancamp az Okkultista Toreador.. igazi úri hölgy, sok felé elér a keze..

Reginald Moore

Halandó politikai és karhatalmi kapcsolatai vannak.. Elég fiatal vámpír, de beszélni azt tud.. Állítólag nyomozó volt a Scotland Yardnál..

Michael Thomas

Lady Anne kitudja hányadik Mentoráltja.. egy született zseni.. nincs a szakmájában jobb.. Ügyvéd és hihetetlen fiatal..Olyan mintha egy emberrel beszélgetnél..

Charlie Harrdy

Igazi Ventrue katona a legjobb fajtából.. A legkeményebb talán az utcákon..volt valami Giovanni eset de azt hagyjuk.. Szinte a nullával egyenlő amit beszél, akkor is jellemzően utasít.. Mondjuk, hogy Ő a bezsákoló figura..

 

Benjamin Hurst

Angliai hadiipar.. talán nem is kell többet mondanom.. üzletember a javából.. Intelligens és határozott..

Dimitri

Ne tévesszen meg a külső.. Dimitri a báró.. sok sok éves.. ezt a hangjából nem, de a beszédéből érezheted.. Az Orosz kapcsolatai miatt esetleg fontos lehet számodra.. de vigyázz..

Alisha Browne

Egy igazi Díva.. és Ő az egyik Hárpia.. Mindenkiről tud valami disznóságot hidd el nekem.. Ha kell, pár szóval feltálalja a fejedet..

Eric Eggers

Német Vérvonal a Ventrue famílián belül.Nemrég érkezett Londonba.. Aldagra von Auterstein mindenese.. Roppant kimért, udvarias..

Aldagra von Auterstein

Jan Pieterzoon Mentoráltja..Nem tudod, hogy ki az?. Hát Hardestad gyermeke.. Nemrég érkezett Londonba.. Eddig csak az Udvarmester találkozott vele.. nem sokat tudni róla..

Fehérke

Bájos tünemény.. Csillog mint a gyémánt.. és abban érdekeltségei is vannak.. Igazán kedves és segítőkész, ha valaki Normálisan kezdeményez.

Greta Kissinger

Gyönyörű és ezt tudja is magáról.. Veszélyes kapcsolatokkal.. A Giovanni ház nem kedveli, pont emiatt.. mert oda is elér a keze, ahol legtöbbnyire Ők is érdekeltek.. Hűvös és számító!

Jay Woodman

Aránylag új a városban, de mindenbe “belekotnyeleskedik”.. és azt jól is csinálja.. ne lepődj meg ha egyszer bekopogtat nálad. Lenyűgöző stílusa van.. befogod engedni..

Marco Schmitt

A Ventruek mindentudója .. informátora.. rengeteg mindent eltud intézni..legyen bármiről is szó.. érdekes módon senkinek sincs vele semmi baja..

Henry Nolen

Nem szereti a Szabbatot.. ez tuti.. Ők se Őt.. Amúgy kő gazdag Ventrue Amerikából..már jó ideje itt van.. de ezen kívül semmi különös.. talán annyi, hogy jobban kedveli a halandó társaságot..

Elisabeth Fabre

Owen Layons “atyja” Az igazi Bárónő.. Szereti is ha így hívják.. hűvös és szemlélődő.. Az Illem mindenek előtt! Dimitrivel sok időt tölt együtt! Igaz nem Hárpia de szerintem több is azoknál!